هواپیمای باری آمریکایی حامل تسلیحات در پایگاهی در شمال الحسکه سوریه فرود آمد پژمان‌فر: از مجلس دهم تا الان، مخالف جدی الحاق به CFT بودم | تا زمان رفع تحریم‌‌ها، نباید این الحاق انجام شود سخنگوی دبیرکل سازمان ملل: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران باید احیا شود امیر قطر گسترش شهرک‌سازی اشغالگران در کرانه باختری را به‌شدت محکوم کرد معاون‌اول رئیس‌جمهور: یکی از دلایلی که از اهداف برنامه توسعه دور می‌شویم، مسئله آمار است تذکر‌های مهم رئیس قوه قضائیه به قضات | محسنی اژه‌ای: بزرگ‌ترین توقع مردم از قضات خوش اخلاقی است سانائه تاکائیچی، اولین نخست‌وزیر زن در ژاپن، کیست؟ مظفری: خراسان رضوی، پیشران دیپلماسی استانی و پیشگام رشد صادرات کشور است سخنگوی دولت: سرمایه‌گذاران ۷۰۰ کیلوگرم طلا وارد کرده‌اند (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) معاون ترامپ از سفر به غزه منصرف شد حماس: هزینه بازسازی غزه برعهده رژیم اشغالگر است رئیس دانشگاه دفاع ملی عراق در ستاد فرماندهی کل ارتش ایران حاضر شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) گزارش اینستاگرامی عراقچی از دیدارش با الاعرجی | امنیت، محور گفت‌وگوها حاجی بابایی: رفتار دوگانه تروئیکای اروپا و آمریکا علیه ایران، نشانه سقوط دیپلماسی است همه چیز درباره جزایر سه‌گانه | روزی ویژه برای جزایر سه‌گانه ایران وارد تقویم رسمی کشور می‌شود رئیس شورای عالی سیاسی یمن: ترور پیروزی نیست درخواست فرانسه از اسرائیل: گذرگاه‌های نوار غزه باز شود غریب آبادی: همکاری ایران و آذربایجان در حوزه دریای خزر تقویت خواهد شد درآمد این کارخانه وقف انرژی هسته‌‌ای شد نیاز شدید شهرداری غزه به ماشین آلات سنگین برای کشف اجساد از زیر آوارها لبنان درخواست اسرائیل برای مذاکره سیاسی را رد کرد ورود اسرائیلی به برخی اماکن تایلند ممنوع شد نخست وزیر عراق: سیاست «فشار بر ایران» بدون نتیجه است دیدار مشاور امنیت ملی عراق با عراقچی + فیلم نتانیاهو و لاپید یکدیگر را تهدید کردند درخواست مصر از اسرائیل و حماس برای پایبندی به آتش‌بس غزه شهادت بیش از ۱۰۰ نفر در غزه پس از آغاز آتش‌بس
سرخط خبرها

تاکید رئیس‌جمهور بر نظارت دقیق دولتی‌ها بر عملکرد اطرافیان| هیچ‌گونه اقدام تورم‌زایی از سوی دستگاه‌ها صورت نگیرد

  • کد خبر: ۱۲۴۶۲۵
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۶
تاکید رئیس‌جمهور بر نظارت دقیق دولتی‌ها بر عملکرد اطرافیان| هیچ‌گونه اقدام تورم‌زایی از سوی دستگاه‌ها صورت نگیرد
رئیس‌جمهور از همه دستگاه‌های اجرایی خواست همه تلاش خود را برای مهار تورم، ارتقای بهره‌وری با هدف افزایش کارآمدی دولت و دستیابی به رشد اقتصادی، ایجاد اشتغال واقعی و پایدار و تداوم روند فعال‌سازی واحد‌های تولیدی و صنعتی در کشور به کار گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در جلسه امروز چهارشنبه هیات دولت اظهار داشت: همه دستگاه‌ها و بخش‌ها باید ارتقای بهره‌وری را با هدف افزایش کارآمدی دولت و دستیابی به رشد اقتصادی پیگیری کنند و هیچ دستگاهی نباید خود را از این مسئولیت مستثنی بداند.

رئیس جمهور رشد اقتصادی را در گرو افزایش سرمایه‌گذاری و بهره‌وری دانست و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی را مکلف کرد گزارشی از فعالیت سازمان بهره‌وری در پیگیری ماموریت‌هایش برای ارتقای بهره‌وری در کشور ارائه دهد.

آیت‌الله رئیسی توجه به اقتصاد به عنوان مسئله اصلی کشور را مهم‌ترین مطالبه مقام معظم رهبری از دولت سیزدهم عنوان کرد و با تاکید بر لزوم مهار تورم در کشور تصریح کرد: نباید هیچ‌گونه اقدام تورم‌زا از سوی دستگاه‌ها صورت گیرد.

وی رشد اشتغال را دیگر ماموریت مهم دولت عنوان کرد و اظهار داشت: ایجاد اشتغال واقعی و پایدار از تاکیدات مهم مقام معظم رهبری، شعار سال، تکلیف قانون و وعده دولت مردمی است که همه دستگاه‌ها باید آن را با احساس مسئولیت پیگیری کنند.

«کنترل فعالیت‌های غیرمولد بانک‌ها و جلوگیری از بنگاهداری آن‌ها» و «تامین سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی» از دیگر موضوعاتی مورد اشاره رئیس جمهور بود که به رئیس کل بانک مرکزی و وزیر صنعت ماموریت داد آن‌ها را پیگیری کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش راه‌اندازی ۱۵۰۰ واحد اقتصادی در یک سال گذشته را خبری مسرت‌بخش و امیدآفرین برای مردم دانست و با تاکید بر تداوم روند فعال‌سازی واحد‌های تولیدی و صنعتی در کشور، اطلاع‌رسانی و تبیین این دستاورد را برای افکار عمومی ضروری خواند.

وی با اشاره به اهمیت زیارت اربعین، از تلاش‌ها و زحمات دستگاه‌های مختلف برای خدمت‌رسانی به زائران عتبات عالیات قدردانی کرد و اظهار داشت: اربعین حرکت جهانی بسیار مهمی است که برکات فراوانی دارد، لذا همه بخش‌ها هرچه در توان دارند برای تسهیل زیارت و خدمت‌رسانی به زائران بسیج کنند.

آیت‌الله رئیسی در عین حال به گزارش‌های دریافتی از نگرانی‌ها و مشکلات زائران اربعین در حوزه حمل و نقل اشاره کرد و از مسئولان وزارت کشور و وزارت راه خواست که با همکاری دیگر دستگاه‌ها، تامین وسایط نقلیه مورد نیاز زائران را با اولویت پیگیری کنند تا زائران برای تردد با مشکل مواجه نشود.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش فسادستیزی و پاکدستی را از مهم‌ترین رویکرد‌ها و شاخصه‌های دولت سیزدهم دانست و با اشاره به اقدامات انجام شده در یک سال اخیر برای مقابله با فساد و حذف بستر‌های فسادزا از ساختار نظام اداری، به همکاران دولت تاکید کرد برای صیانت از اعتبار دولت و جلوگیری از هجمه بهانه‌جویان، بر عملکرد اطرافیان و مجموعه تحت مدیریت خود نظارت دقیق باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->